Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we kunnen verbeteren van uw ervaring op onze sites.
Als u doorgaat op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies en gaat u akkoord met ons privacybeleid.
close

VERZENDING

Discreet afgeleverd op uw opgegeven adres

Al onze bestellingen worden verzonden in een blanco doos. De naam van de shop wordt niet vermeld op de doos. Aan de buitenkant is dan ook niet te zien wat de inhoud van de doos is. Dus geheel anoniem  en discreet.

Als afzender staat vermeld: handelsonderneming Goorden

Discreet afhalen op ons adres

Al onze bestellingen kunnen ook op ons adres afgehaald worden na afspraak. 

LEVERINGSINFO

Verpakking

Onze producten worden in een stevige blanco doos verpakt. Aan de buitenkant is niet te zien dat deze erotische artikelen bevat. Bovendien zal er nooit een verwijzing naar onze winkel op staan. Er staat enkel een retour adres op vermeld. Als afzender staat vermeld: handelsonderneming Goorden

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Verzendmethode

Pakketten binnen Nederland worden bezorgd door zowel PostNL of GLS. afhankelijk van de afmeting en het gewicht. 

 

PostNL bezorgt uw bestelling overdag of s'avonds tot 22 uur op het door u opgegeven aflever adres. Bent u niet thuis als de bestelling bij u wordt aangeboden dan zal de PostNL-medewerker een kennisgeving bij u in de bus achterlaten met daarop het adres van het postkantoor waar u de volgende werkdag uw bestelling kunt afhalen. Let bij het in ontvangst nemen van het pakket goed op eventuele beschadigingen. Voor verzending buiten Nederland maken wij gebruik van de diensten van GLS.

Verzendkosten

  • De verzendkosten binnen Nederland bedragen minimaal € 4,95 basis tarief. Tenzij anders vermeld via de orderinformatie.
  • De verzendkosten voor België en Duitsland bedragen minimaal € 11,95  basis tarief. Tenzij anders vermeld via de orderinformatie.
  • De verzendkosten voor overige landen zijn afhankelijk van het gewicht van de zending en worden getoond bij het afrekenen van uw bestelling of op aanvraag via ons contacten formulier.

AFHALEN

Uw order zelf afhalen

U kunt uw bestelling zelf komen afhalen bij ons magazijn in Schijf. Wanneer u hiervoor kiest vervallen de verzendkosten. De afhaal-locatie is geopend op afspraak. Bij afhalen kunt u enkel contant betalen. Er is geen fysieke winkel, enkel een afhaalmogelijkheid.

Het afhaal adres is:

Steeltoys

Roosendaalsebaan 6

4721 AA     Schijf

Nederland

Levertijd

Binnen enkele minuten ontvangt u van ons een orderbevestiging per e-mail. De levertijd voor het pakket is afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode en onze voorraad:

Momenteel enkel nog via: Vooruitbetaling via een bankoverschrijving.

Uw order wordt op werkdagen dezelfde dag nog verzonden wanneer alle producten op voorraad zijn en na volledige betaling. (bij bestelling vóór 15:00 uur).

Vooruitbetalen via een bankoverschrijving.

De levertijd bedraagt 3 tot 5 werkdagen. Dit omdat het verwerken van de transactie door de bank enige tijd in beslag neemt.

 

RETOUR ZENDEN

Retourzendingen

Binnen 8 dagen heeft u het wettelijke recht om de artikelen kostenloos te retouneren mocht deze u niet aan uw verwachtingen voldoen.

Vanuit hygienisch oogpunt kunnen sommige artikelen niet geretouneerd worden als deze uit de verpakking zijn geweest. 

Neemt u hiervoor contact op via uw account via ons order systeem. We gaan dan een retournering in gang zetten en het product.   

Volg ons op Facebook