Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we kunnen verbeteren van uw ervaring op onze sites.
Als u doorgaat op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies en gaat u akkoord met ons privacybeleid.
close

VERZENDING

Discreet afgeleverd op uw opgegeven adres

Al onze bestellingen worden verzonden in een blanco doos. De naam van de shop wordt niet vermeld op de doos. Aan de buitenkant is dan ook niet te zien wat de inhoud van de doos is. Dus geheel anoniem en discreet.

Als afzender staat vermeld: "Handelsonderneming Goorden". of "Trading Company Goorden"

Discreet afhalen op ons adres

Al onze bestellingen kunnen ook op ons adres afgehaald worden na afspraak.  Zie onder.

LEVERINGSINFO

Verpakking

Onze producten worden in een stevige blanco doos verpakt. Aan de buitenkant is niet te zien dat deze eventuele erotische artikelen bevat. Bovendien zal er nooit een verwijzing naar onze winkel op staan. Er staat enkel een retour adres op vermeld. 

Als afzender zal vermeld staan: "Handelsonderneming Goorden" of "Trading Company Goorden"

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Verzendmethode

Pakketten worden allemaal bezorgd door DPD. 

DPD bezorgt binnen Nederland en buiten Nederland uw bestelling overdag of s'avonds tot 22 uur op het door u opgegeven aflever adres.

Bent u niet thuis als de bestelling bij u wordt aangeboden, dan zal de DPD-medewerker een kennisgeving bij u in de bus achterlaten met het bericht dat DPD een dag later weer opnieuw zal proberen het pakket te bezorgen.

Bent u de 2e keer ook niet thuis als de bestelling bij u wordt aangeboden dan zal de DPD-medewerker een kennisgeving bij u in de bus achterlaten met het bericht dat ze geweest zijn en het adres van het afhaalpunt waar u de volgende werkdag zelf uw pakket kunt afhalen.

Let bij het in ontvangst nemen van het pakket goed op eventuele beschadigingen voordat u uw pakket accepteert.

Alle onze pakketten met DPD worden aangetekend verzonden en daarom dient er altijd een handtekening voor ontvangst te worden geven voor aflevering van het pakket door U of iemand anders die het pakket in ontvangst neemt.

Verzendkosten

  • De verzendkosten binnen Nederland bedragen minimaal € 4,95 basis tarief. Tenzij anders vermeld via de orderinformatie.
  • De verzendkosten voor België, Frankrijk en Duitsland bedragen minimaal € 11,95  basis tarief. Tenzij anders vermeld via de orderinformatie.
  • De verzendkosten voor overige landen zijn afhankelijk van het gewicht van de zending en worden getoond bij het afrekenen van uw bestelling of op aanvraag via ons contacten formulier.

Verzekering

Al onze paketen worden verstuurd met een verzekering van het totale bedrag bij verlies diefstal of schade. 

AFHALEN

Uw order zelf afhalen

U kunt uw bestelling zelf komen afhalen bij ons magazijn in Schijf. Wanneer u hiervoor kiest vervallen de verzendkosten. De afhaal-locatie is geopend op afspraak. Bij afhalen dient uw order vooraf via ons betalingssysteem te zijn betaald. Contant betaling bij afhalen is mogelijk na eerst overleg. Er is geen fysieke winkel, enkel een afhaalmogelijkheid.

Het afhaal adres is:

Steeltoys

Roosendaalsebaan 6

4721 AA     Schijf

Nederland

Levertijd

Binnen enkele minuten na het plaatsen van uw order ontvangt u van ons een orderbevestiging per e-mail. De levertijd voor het pakket is afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode,het land waarheen verzonden moet worden en onze voorraad:

Uw order wordt op werkdagen dezelfde dag nog verwerkt. Normale levertijd is tussen 3 a 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. Afhankelijk van afmeting, gewichtsklasse en bezorg land.  

 

RETOUR ZENDEN

Retourzendingen

Binnen 8 dagen heeft u het wettelijke recht om de artikelen kosteloos te retourneren mocht deze u niet aan uw verwachtingen voldoen.

Vanuit hygiënisch oogpunt kunnen sommige artikelen niet geretourneerd worden als deze uit de verpakking zijn geweest. 

Neemt u hiervoor contact op via uw account via ons order systeem. We gaan dan een retournering in gang zetten van het product.   

Volg ons op Facebook