Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we kunnen verbeteren uw ervaring op onze sites.

VERZENDING

Discreet afgeleverd op uw opgegeven adres

Al onze bestellingen worden verzonden in een blanco doos. De naam van de shop wordt niet vermeld op de doos. Aan de buitenkant is dan ook niet te zien wat de inhoud van de doos is. Dus geheel anoniem en discreet.

Als afzender staat vermeld: "Handelsonderneming Goorden" of "Trading Company Goorden" of "Goohaco B.V." 

Discreet afhalen op ons adres

Al onze bestellingen kunnen ook op ons adres afgehaald worden na afspraak.  Zie onder.

LEVERINGSINFO

Verpakking

Onze producten worden in een stevige blanco doos verpakt. Aan de buitenkant is niet te zien dat deze eventuele erotische artikelen bevat. Bovendien zal er nooit een verwijzing naar onze winkel op staan. Er staat enkel een retour adres op vermeld. 

Als afzender zal vermeld staan: "Handelsonderneming Goorden" of "Trading Company Goorden" of "Goohaco B.V."

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die niet schadelijk zijn voor het milieu.

En we gebruiken zoveel mogelijk gebruikte dozen om het milieu te sparen.

Verzendmethode

Pakketten worden allemaal bezorgd door DPD. 

Zodra uw pakket ons magazijn verlaat dan krijgt u van ons een mail met tracking code via een link.

Met deze code kunt u uw pakket continu volgen en ook eventueel de bezorging aanpassen.

DPD bezorgt binnen Nederland en buiten Nederland uw bestelling overdag of s'avonds tot 22 uur op het door u opgegeven aflever adres.

Bent u niet thuis als de bestelling bij u wordt aangeboden, dan zal de DPD-medewerker een kennisgeving bij u in de bus achterlaten met het bericht dat DPD een dag later weer opnieuw zal proberen het pakket te bezorgen.

Bent u de 2e keer ook niet thuis als de bestelling bij u wordt aangeboden dan zal de DPD-medewerker een kennisgeving bij u in de bus achterlaten met het bericht dat ze geweest zijn en het adres van het afhaalpunt waar u de volgende werkdag zelf uw pakket kunt afhalen.

Let bij het in ontvangst nemen van het pakket goed op eventuele beschadigingen voordat u uw pakket accepteert.

Alle onze pakketten met DPD worden aangetekend verzonden en daarom dient er altijd een handtekening voor ontvangst te worden geven voor aflevering van het pakket door U of iemand anders die het pakket in ontvangst neemt.

Verzendkosten

  • De verzendkosten binnen Nederland bedragen minimaal € 9,50 basis tarief. Tenzij anders vermeld via de orderinformatie.
  • De verzendkosten voor België, Frankrijk en Duitsland bedragen minimaal € 11,46  basis tarief. Tenzij anders vermeld via de orderinformatie.
  • De verzendkosten voor overige landen zijn afhankelijk van het gewicht van de zending en worden getoond bij het afrekenen van uw bestelling of op aanvraag via ons contacten formulier.

Verzekering

Al onze paketen worden verstuurd met een verzekering van het totale bedrag bij verlies diefstal of schade. 

AFHALEN

Uw order zelf afhalen

U kunt uw bestelling zelf komen afhalen bij ons magazijn in Breda. Wanneer u hiervoor kiest vervallen de verzendkosten. De afhaal-locatie is geopend op afspraak. Bij afhalen dient uw order vooraf via ons betalingssysteem te zijn betaald. Contant betaling bij afhalen is mogelijk na eerst overleg. Er is nog geen fysieke winkel, deze is in aanbouw. Er is enkel nu nog een afhaalmogelijkheid.

Het afhaal adres is:

Steeltoys

Blokenweg 6 A

5165 NR Waspik

Nederland

Whatsapp: +31 6 15 35 06 06

Telefoon: +31 416 23 44 00

Levertijd

Binnen enkele minuten na het plaatsen van uw order ontvangt u van ons een orderbevestiging per e-mail. De levertijd voor het pakket is afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode, het land waarheen verzonden moet worden en onze voorraad:

Uw order wordt op werkdagen dezelfde dag nog verwerkt. Normale levertijd is tussen 3 a 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. Afhankelijk van afmeting, gewichtsklasse en bezorg land.  

RETOUR ZENDEN

Retourzendingen

U hebt het recht ongebruikte artikelen binnen 14 dagen na levering terug te bezorgen voor vervanging of terugbetaling door Steeltoys.

De volgende beperkingen zijn van toepassing:

  • De Goederen moeten absoluut nieuw en ongebruikt zijn en in de originele en onbeschadigde verpakking zitten.
  • Steeltoys kan geretourneerde intiem speelgoed zoals dildo's niet terugbetalen als het eenmaal uit de gesealde verpakking is verwijderd. dit is om hygiënische doeleinden.
  • Verder vrijgesteld van ons terugkeerbeleid zijn de goederen die speciaal zijn geproduceerd in overeenstemming met klantspecificaties (op maat gemaakt.)
  • In geval van product uitwisseling (nieuwe goederen voor geretourneerde goederen), is de klant verantwoordelijk voor de transportkosten.
  • Alleen wanneer het product defect of beschadigd geleverd is. zal Steeltoys de transportkosten vergoeden.

Als Steeltoys niet binnen 30 dagen een uitverkocht product kan leveren, kan de klant de bestelling annuleren als er geen alternatieve bezorgdatum is geregeld.

Wanneer producten binnen de afloop periode van 14 dagen worden geretourneerd, zal Steeltoys de klant binnen 14 dagen (meestal sneller) terugbetalen. Wanneer uw bankrekeninggegevens nodig zijn voor een terugbetaling, begint de restitutieperiode van 14 dagen nadat uw gegevens volledig zijn ontvangen.

Steeltoys wil dat u tevreden bent met uw aankoop.

Volgens EU-consumentenwetgeving heeft u het recht om aankopen die buiten winkels zijn gedaan (online, per telefoon of postorder) te annuleren en terug te sturen binnen 14 dagen.

Goederen kunnen niet worden geretourneerd zonder een RMA (Return Merchandise Authorization) oftewel een Retour verzoek aanvraag

Login op uw account en u kunt bij u order een retourverzoek aanvragen, voor meer informatie kunt u ons ook altijd een mail sturen naar info@steeltoys.nl

Na goedkeuring voor retouropdracht kunt u het artikel terug sturen. Dit geschied altijd voor kosten van de klant op de uitzonderingen na.

Herzien op 01-03-2022

Volg ons op Facebook